Available Volunteer Positions

Skodeng Media Sosial

Terlalu kerap di laman sosial? Gunakan masa anda untuk meneliti laman sosial MP, dan laporkan berapa cepat laman tersebut membalas komen dan soalan anda
2 positions

Pelapor Pusat Perkhidmatan

Dalam bidang ini, anda dikehendaki menguji sama ada pusat tersebut aktif. Cuba panggil hotline ke, hantar email ke, dan laporkan pembalasan mereka.
2 positions

Pakar Wiki

Pernahkah anda bermula dengan satu laman wiki, dan hilang ke dalam dunia wiki untuk 4 jam? Bantulah kami meneliti laman wiki MP dan melaporkan berapa kali mereka melompat parti, dan % kemenangan mereka untuk pilihanraya lalu.
4 positions

Pembaca HANSARD

Yang ni susah sikit. HANSARD adalah laporan session parlimen yang rasmi. Di dalam HANSARD terdapat maklumat seperti berapa soalan yang ditanya, dan berapa rang undang-undang yang dibentangkan. Maklumat ini dikaji untuk menentukan kerajinan MP tersebut.
4 positions

Pemerhati Parlimen

Pernah jadi prefek semasa Sekolah Menengah? MyMP perlukan beberapa sukarelawan yang sedia melawati sesi parlimen untuk mengambil kehadiran untuk setiap MP Kenapa? Kerana kehadiran MP masih tidak diterbit rasmi. Kita harapkan initiatif ini akan menukar keadaan ini.
6 positions

Lain-lain

Nak bantu, tetapi didalam bidang lain? Tinggalkan nama, dan bagaimana anda boleh membantu MyMP di sini!
9999 positions

DAFTAR SEKARANG!